dreamfilmer En kontroversiell Skräck parodi

En dreamfilm kontroversiell SkrГ¤ck parodi som blev mainstream uppmГ¤rksamhet nГ¤r den slГ¤pps. Om du gillade och tog pГҐ allvar “Scream” sГҐ ska du titta pГҐ denna film med uppmГ¤rksamhet. Det Г¤r nГ¤stan samma koncept. NГ¤r “Scream” fГ¶rsГ¶kt att tas pГҐ allvar , “filmer” – ett hГҐn om att allt Г¤r mГ¶jligt i den genren pГҐ ett rГҐtt sГ¤tt.Anna Faris och Wayans brothers leverera en rolig prestanda. Att kasta Г¤r over the top men filmen ber om det. Med en sГҐ vacker tjej som Faris beter sig som alltid chocker och den hГ¤r gГҐngen, den underhГҐller. Resten av skГҐdespelarna Г¤r ganska bra. Alla i “American Pie” – stil men med oanstГ¤ndig humor. Det frГ¤msta skГ¤let fГ¶r mig att gilla den hГ¤r filmen Г¤r att den hГҐnar perfekt mГҐnga populГ¤ra SkrГ¤ck-filmer. Fredag den 13: e, Han Vet att Du Г„r Ensam, Svart Jul, Psycho, etc. Det Г¤r i min mening, det bГ¤sta med filmen. Det Г¤r ett skГ¤mt men det Г¤r en hyllning pГҐ samma gГҐng. Till skillnad frГҐn “Scream” som fГ¶rsГ¶kte Г¶vertyga mГ¤nniskor om att det var en innovativ slasher. Ge denna film ett fГ¶rsГ¶k om du Г¤r pГҐ humГ¶r i raw-svart humor. Det kommer sГ¤kert att roa dig om du inte Г¤r lГ¤tt fГ¶rolГ¤mpade.

0 Comments

Leave a reply